Πληροφορίες & Πολιτικές κρατήσεων

Σας προσφέρουμε 10% έκπτωση για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας μας.

Κράτηση:

Για να κάνετε κράτηση επικοινωνήστε στο info@orestishotel.gr ή επισκεφτείτε την σελίδα κρατήσεων της ιστοσελίδας μας.

Πληρωμή

Για επιβεβαίωση κράτησης ζητείται προκαταβολή αξίας 2 διανυκτερεύσεων με μεταφορά σε λογαριασμό τράπεζας η χρέωση πιστωτική/χρεωστικής κάρτας.

Ακυρώσεις

Για ακυρώσεις μέχρι 7 ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης, δε θα χρεωθείτε με ακυρωτικά και σας επιστρέφεται η προκαταβολή. Για ακυρώσεις ή αλλαγές εντός 7 ημερών πριν από την ημερομηνία άφιξης, θα χρεωθείτε με το 100% του συνόλου της κράτησης. Σε περίπτωση μη εμφάνισης ή πρόωρης αναχώρησης θα χρεωθείτε με το συνολικό ποσό της κράτησης.

Ώρα άφιξης και αναχώρησης

Η επίσημη ώρα άφιξης στο δωμάτιό σας είναι από τις 15:00 και η ώρα αναχώρησης στις 10:00π.μ. Είμαστε στη διάθεσή σας και ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των δωματίων, είμαστε ευέλικτοι να σας εξυπηρετήσουμε για οποιαδήποτε επιθυμία σας. Μπορούμε σε κάθε περίπτωση να αναλάβουμε την ασφαλή φύλαξη των αποσκευών σας.

Εξυπηρέτηση πελατών

Εκτιμούμε και σεβόμαστε τους πελάτες μας, γι’ αυτό είμαστε πάντα πρόθυμοι να μαθαίνουμε τρόπους βελτίωσης των προσφερόμενων υπηρεσιών μας. Έτσι η διαμονή σας γίνεται πάντα με τους καλύτερους όρους και η εξυπηρέτηση ακόμη πιο αποτελεσματική. Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο δε μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, παρακαλούμε να μας το γνωστοποιήσετε αμέσως επικοινωνώντας και δίνοντας τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας -ακόμη κι ανώνυμα. Λαμβάνουμε πάντα πολύ σοβαρά υπόψη μας τη γνώμη των πελατών μας.

Αλλαγή όρων

Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε, προσθέσουμε ή διαγράψουμε οποιαδήποτε πληροφορία εμφανίζεται σε αυτή την ιστοσελίδα εφόσον το κρίνουμε απαραίτητο. Σε περίπτωση αλλαγών διασφαλίζουμε ότι οι συμφωνίες που έχουν κλείσει πριν από τις αλλαγές αυτές μένουν ανεπηρέαστες -σύμφωνα με όσα ίσχυαν τη στιγμή της σύναψης τους.

Προσωπικά δεδομένα

Όλες οι πληροφορίες που διακινούνται κατά την κράτηση και τη διαμονή σας είναι αυστηρά προσωπικές και τις χρησιμοποιούμε μόνο για χρήση του ξενοδοχείου. Παίρνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να προστατεύσουμε αυτά τα δεδομένα και σε καμία περίπτωση δεν τα γνωστοποιούμε.